Adgang & input til 
IT, Compliance & Sikkerhed  

Solutionlab er IT og cyber.
Løsninger, optimering og dedikation.
Sikkert & simplificeret, pragmatisk & praktisk, nutids- og fremtidssikring. Det er vores DNA.
Vi har været med helt fra start og
har opbygget årtiers ekspertise indenfor
en bred vifte af IT nørderi, know-how og business insights.

Martin Schulze Cyber sikkerhed

Martin Schulze

Solutionlab er grundlagt i 1988 og drives af  Martin Schulze, en anerkendt Vetting Executive, sikkerhedsekspert og IT-partner. Martin Schulze er oprindeligt uddannet revisor og har 3 årtiers erfaring med IT-systemer på Microsoft platformen. 

Sikkerhed og dokumenthåndtering/compliance som ISO27000 og NIS2 er et af hans specialer, primært sikkerhed i og omkring dokumenter/data samt sikkerhed i forbindelse med ERP-systemer.

IT-sikkerhed til SMV og større virksomheder er specialet, herunder baggrundstjek af Medarbejdere og samarbejdspartnere. Brugbare og let forståelig assistance til D-mærket eller ISO 27001 og ISMS-systemer er en naturlig del af arbejdet. 

Martin Schulze er kendt for evnen til at kombinerer teknisk forståelse med forretningsmæssige mål, og kommunikerer det ordentligt, sikkert og klart. 

 Han er på en konstant jagt efter nyeste IT hacks, upgrades, seneste versioner og fremtidens tools for at optimere, udfolde og løfte IT løsninger, som imødekommer kunders behov og de nyeste og kommende gaps og risks.

Samarbejdspartner

Solutionlab har siden 2017 samarbejdet med sikkerhedsvirksomheden  Praesidio Group for at kombinere og optimere IT og sikkerhedsekspertise og kompetencer på tværs af fysisk sikkerhed, HR, Vetting og cyber sikkerhed. Således analyserer og afdækker vi risk maps og gråzoner for at sikre og guide virksomheder i en global verden med et komplekst trusselbillede.