Baggrundstjek virksomheder

Baggrundstjek – virksomheder

Vi tilbyder at baggrundstjekke virksomheder I samarbejde med danske praesidiogroup over stort set hele verden.

Der kan være mange årsager til at ville tjekke leverandører, eksterne konsulenter og freelancere, kunder etc.

  • Green washing
  • Økonomisk svindel
  • Etik og ESG
  • M&A og due dilligence
  • Overholdelse af regler og Compliance
  • NIS2 eller FN verdensmål
  • Bestyrelse- og direktions sikring
  • ”advokat sager”


Due Dilligence og M&A

I forbindelse med køb/salg/fusion af virksomheder, eller ved et ønske om at kende sine underleverandører, er det nødvendigt at vide om der kan være et (sikkerheds-) problem som man ”arver”.

Det kan være i forbindelse med ledelsen eller firmaets forpligtelser eller handlemåder, hvor der kan være forhold man ikke kan acceptere eller vil identificeres eller associeres med. Der kan også forekomme svindel i forbindelse med enkeltmedarbejderes deltagelse i processen.

Vi tilbyder individuelle løsninger baseret på vores afgørende erfaring og oplæg til at løse kundens konkrete forespørgsler og udfordringer – og mindste dem maksimalt.                           

Bestyrelses og direktions sikring


Baggrundstjek bør ALTID foretages af en ekstern virksomhed, ligesom revision af et regnskab foretages af en revisor og ikke virksomhedens egne folk.

Efter princippet om 4 øjne, gennemgår vi de, eller den kandidat, så virksomheden er sikker så der ikke er særinteresser, nepotisme eller ukendt eksterne forhold, der kan være afgørende for valg af kandidat.

Udover de problemer en forkert medarbejder kan påføre organisationen og/eller den der har ansat vedkommende, er det at skulle starte forfra med at rekrutterer langt dyrere end at få en kandidat vettet. Vi tilbyder rekrutteringsfirmaer og større virksomheder en bonus ved større aftaler, og/Eller fast samarbejde.

Vi har mange års erfaring i at bistår bestyrelser med baggrunds check af nye (evt. udenlandske) medlemmer af bestyrelsen.

Læs også siden Baggrundstjek personer

Vi bistår diskret bestyrelser i ”speget” sager, hvor man gerne vil have mere information om en sag, en person eller et emne, inden man vælger at involvere andre internt som eksternt.

En bestyrelse der fravælger et check af nye direktions- eller bestyrelsesmedlemmer, kan få betydelige problemer.

Udbyttet er højt – måske uvurderligt

Udbyttet er højt. Sjældent giver en service en så stor værdi på så mange planer.

Store økonomiske risici kan minimeres sammen med store udgifter ved fejlansættelse og valg af samarbejdspartnere,

I de tilfælde hvor staff vetting viser en positive vurdering af en person, kan man ligeledes ansætte eller indgå i et projekt med større sikkerhed og tillid til stor gavn for samarbejde og resultater.

Vetting er værdiindbringende på afgørende planer.

Simpelthen sikkerhed.